KerekesAttila.jpg

"Hét országban szervezik idősek ellátását és a lélegeztetőgépek lelkét is ők gyártják"

SAJTÓ / 2021.05.21.

Megjelentünk a Forbes-ban

"A Spirocco nevű magyar egészségügyi startup mobilalkalmazása 40 000 idős ember ellátásának szervezését hangolja majd össze hét európai uniós országban egy most induló klinikai kutatás keretében, miután a vállalkozás második lett az EU-s Gatekeeper projekt pályázatán. A Spirocco okos inhalációs eszközök fejlesztésével kezdte, de 2020-ban részt vettek a BME lélegeztetőgépének kifejlesztésében is, amelyhez ők szállították az áramlásmérőket. Most befektetőt keresnek."

Fotó: Sebestyén László, Forbes

vállalati egeszsegugy2_Rajztábla 1.png

COVID rehabilitáció 

COVID / 2021.03.12.

Spirocco felügyeleti rendszer

Bihar-Med Kft.

Egyedülálló telemedicinás felügyeleti rendszerünk segítségével a beteg otthonában is naprakészen nyomon tudjuk követni az egészségi állapotát.

Magyar Tüdőgyógyász Társaság Nagygyűlése

KONFERENCIA / Budapest, 2020.08.31.

Résztvevő: Jokay Ágnes, Kerekes Attila

A' Design Award

DÍJ / Como, 2017-2018

Medical Devices and Medical Equipment Design Award Category - Bronze

Résztvevő: Maform Design Studio

Magyar Tüdőgyógyász

Társaság Nagygyűlése

KONFERENCIA / Pécs, 2018.05.23-26.

A haza konferenciák közül a legjelentősebb szakmai esemény a Magyar Tüdőgyógyász Társaság két évente megrendezésre kerülő Nagygyűlése. Nekünk sikerült regisztrálnunk az aktuális rendezvényükre, melyet Pécsen, a Kodály Központban rendeztek. A konferencián a Spirocco Kft. egy 16 m2-es kiállítási standdal volt jelen.

Visual 2.png

Ideje ünnepelni!

Gatekeeper

PÁLYÁZAT / 2021.05.17.

Kanban alapú szervezés az informális gondozáshoz

A Spirocco-t a Gatekeeper projekt első nyílt felhívásában választották ki, amely a HORIZON 2020 program által finanszírozott intelligens vezérelt adatmegoldásokra összpontosít a személyre szabott korai kockázatfeltáráshoz és beavatkozáshoz. Fő célja egy olyan GATEKEEPER létrehozása, amely összeköti az egészségügyi szolgáltatókat, a vállalkozásokat, a vállalkozókat, az idős polgárokat és a közösségeket. Az érdekelt felek közötti kapcsolat elősegíti az ötletek, technológiák, felhasználói igények és folyamatok összehangolásának nyílt, bizalmon alapuló színterét, amelynek célja az egészségesebb, önálló élet biztosítása az idősebb felnőttek számára. Ennek érdekében a Spirocco beépíti a Kanban szervezőt, hogy továbbra is kiterjessze a Gatekeeper ökoszisztémát más olyan alkalmazásokkal, eszközökkel vagy alkatrészekkel, amelyek bekerülnek a Gatekeeper portfólióba és felajánlotta demókba, platform tervezőknek és fejlesztőknek. A Kanban szervezője az „Informális gondozás koordinációs rendszerével” foglalkozik, amely az 1. nyílt felhívás által javasolt 6 kihívás egyike.

omron. spirocco, blood pressure.jpg

Omron eszközök  a Spirocco alkalmazásban

TERMÉK / 2020.11.25.

Spirocco alkalmazás

Új eszközök csatlakoztathatóak bluetooth kapcsolattal a Spirocco alkalmazáshoz.

Startup Campus Berlin Pitch Evening

KONFERENCIA / Berlin, 2019

Résztvevő: Jokay Ágnes

MEDICA International

Trade Fair

KONFERENCIA / Düsseldorf,

2018.11.12-15.

A világ legnagyobb egészségügyi iparági platformja. A Startup Campus Berlin biztosította a kiállítási lehetőséget. A kiállítás ideje alatt részt vettünk számos üzleti találkozón, melyen a német piac egészségügyi szereplőinek mutattuk be megoldásainkat.

Résztvevő: Kerekes Attila

Boehringer Ingelheim Summer Networking

KONFERENCIA / Berlin, 2018.06.05.

A konferencián való részvételünk célj az iparági kapcsolatok erősítése. A konferenciára működő prototípusokat vittünk és egy ppt prezentációt asztalunknál mutattunk be az érdeklődőknek.

Résztvevők: Kerekes Attila, Veres Miklós

gatekeeper, spirocco,telehealth,medical device.png

Gatekeeper

PÁLYÁZAT / 2021.04.28.

Kanban alapú szervezés az informális gondozáshoz

A SPIROCCO pályázata a H2020 finanszírozású Gatkeeper projekt első felhívásán 23 ország 114 pályázója közül a 2. helyen végzett az értékelésben. Reményeink szerint rövidesen 7 országban 40.000 felhasználó életét könnyíthetjük meg telehealth megoldásainkkal.

BIGSEE Product Design Award

DÍJ / Szlovénia, 2020.09.02.

Termék Design Kategória

Résztvevő: Maform Design Studio

Digital Tech Summit

KONFERENCIA / Düsseldorf, 2019

Résztvevő: Jokay Ágnes, Kerekes Attila

Startup Campus Berlin Pitch Evening

KONFERENCIA / Berlin, 2018.10.16.

Szervező: Spark Berlin

Rövid előadást tartottunk a berlini Magyar Nagykövetség épületében számos, orvostechnikai iparágban érdekelt befektető előtt.

Résztvevő: Kerekes Attila