Klinikai kutatás

SPIROMÉTER

Klinikai kutatás

ULTIHALE

r3_edited.jpg

Chiesi - Trimbow fázis IV. klínikai vizsgálat

A Chiesi Magyarország Kft. Trimbow készítményének fázis IV. klínikai vizsgálataihoz gyógyszerhasználatot monitorozó vezeték nélküli eszközt fejlesztettünk.

Kutatás

KLINIKAI KUTATÁS

A Spirocco komplex megoldást kínál a kutatásban résztvevők távoli monitorozására.

 

A betegmonitorozó rendszerünk integráltan tartalmazza az összes szükséges eszközt, melyek segítségével valós időben, tetszőleges gyakorisággal követheted a vizsgálatba bevont személyek gyógyszerhasználati szokásait és fiziológiai paramétereit. A beépített kérdőíveink a betegre vonatkozó, rendszeresen feltett kérdésekkel intuitív módon, automatikusan képesek gyűjteni számos, a kutatás szempontjából nélkülözhetetlen információt.

A Spirocco rendszer segítségével egyszerűbben és hatékonyabban tudod kivitelezni a vizsgálatokat

mivel elkerülheted a gyakori és kényelmetlen helyszíni látogatásokat

01

02

csökkentheted a szakmai partnered terheit azzal, hogy lecsökkented a személyes orvos-beteg találkozások számát 

03

akár egy alacsonyabb betegegyüttműködés mellet is nagy pontosságú adatokhoz juthatsz (összevetve a manuális adatrögzítéssel)

04

a real-time érkező adatoknak köszönhetően gyors beavatkozásra van lehetőséged

A spirocco szerverén valós időben jellenek meg az adatok, melyek tetszőleges formában exportálhatóak. A gyűjtött adatokhoz lehetőség van API-n keresztül is hozzáférni, így egyszerűen, direkt integrálhatóak az adatbázisodba, vagy saját CRF (Case Report Forma) rendszeredbe. Technológiánk bármely inhalációs készítményhez adaptálható. Az alkalmazott gyártási folyamatainknak köszönhetően kis szériában (néhány 100 db) is képesek vagyunk egyedi igényeket kiszolgálni alacsony beruházási költség mellett.

Részletekért keresd:

spirocco@spirocco.com