top of page

Klinikai kutatás

A Spirocco komplex megoldást kínál a kutatásban résztvevők távoli monitorozására.
 
A betegmonitorozó rendszerünk integráltan tartalmazza az összes szükséges eszközt, melyek segítségével valós időben, tetszőleges gyakorisággal követheted a vizsgálatba bevont személyek gyógyszerhasználati szokásait és fiziológiai paramétereit. A beépített kérdőíveink a betegre vonatkozó, rendszeresen feltett kérdésekkel intuitív módon, automatikusan képesek gyűjteni számos, a kutatás szempontjából nélkülözhetetlen információt.

WEBLAP (3) (1).106.png

VÁLASSZ ESZKÖZEINKBŐL

S1 spirométer

spirocco-application
spirocco_spirometer.png

Ultihale

spirocco-application
spirocco, smart inhaler, asthma, inhalát

Az  eszközök Bluetooth segítségével kapcsolódnak a felhasználók mobiljára letöltött Spirocco App-hoz. A Spirocco App tárolja az adatokat, trendeket állít fel belőle és továbbítja a WEB szerverre az adatokat. A spirocco szerverén valós időben jellenek meg az adatok, melyek tetszőleges formában exportálhatóak.

ECOSYSTEM_KLINIKAIKUT-02.png

A gyűjtött adatokhoz lehetőség van API-n keresztül is hozzáférni, így egyszerűen, direkt integrálhatóak az adatbázisodba, vagy saját CRF (Case Report Forma) rendszeredbe. Technológiánk bármely inhalációs készítményhez adaptálható. Az alkalmazott gyártási folyamatainknak köszönhetően kis szériában (néhány 100 db) is képesek vagyunk egyedi igényeket kiszolgálni alacsony beruházási költség mellett.

A Spirocco rendszer segítségével egyszerűbben és hatékonyabban tudod kivitelezni a vizsgálatokat

01

mive elkerülheted a gyakori és kényelmetlen helyszíni látogatásokat

02

csökkentheted a szakmai partnered terheit azzal, hogy lecsökkented a személyes orvos-beteg találkozások számát 

03

akár egy alacsonyabb betegegyüttműködés mellet is nagy pontosságú adatokhoz juthatsz (összevetve a manuális adatrögzítéssel)

04

a real-time érkező adatoknak köszönhetően gyors beavatkozásra van lehetőséged

MAC_latvany_3.png
46AA8363-6139-49AF-B792-BCBCFCFC969C.JPG
IMG_0858.jpg

Chiesi -Trimbow fázis IV. klínikai vizsgálat

A Chiesi Magyarország Kft. Trimbow készítményének fázis IV. klínikai vizsgálataihoz gyógyszerhasználatot monitorozó vezeték nélküli eszközt fejlesztettünk.

IMG_0855.jpg
bottom of page