top of page

Vállalati
egészségprogram

A Spirocco Egészségpont a legalacsonyabb költségek mellett a leghatékonyabb megoldást kínálja a munkavállalók egészségcéljainak támogatására a szervezet minden szintjén!

spirocco point of care terminal with medical devices

A munkavállaló testi-lelki-szellemi egészsége hatással van a teljesítményére, a termelékenységre, tehát a vállalat üzleti eredményességére. Számos tanulmány kimutatta, hogy a munkavállalók lojálisabbak, kreatívabbak, produktívabbak és boldogabbak olyan környezetben, ahol az anyagi elismerés mellett foglalkoznak általános közérzetük, életminőségük javításával is.

A SPIROCCO Egészségpontot abból a célból fejlesztettük, hogy támogassuk a vállalatok erőfeszítéseit dolgozóik fizikai és mentális egészségének megőrzésében.​

A Spirocco képes objektív módon meghatározni és követni a dolgozók mindenkori mentális és fizikai állapotát.

Meeting Room Business

A munkavállalók bevonása saját egészségügyi állapotuk monitorozására jelentősen javítja preventív, proaktív szemléletüket, formálja és támogatja well-being céljaikat. A jobb fizikai-mentális egészségügyi állapotban lévő dolgozó jobban teljesít!

Minden munkavállaló értékeli, ha munkáltatója támogatja őt egészségi állapotának megőrzésében, javításába. A személyre szabott szűrőprogram hozzájárul a vállalat employeer branding céljaihoz, csökkenti a fluktuációt, így jelentős költségmegtakarítást eredményezhet!

A Spirocco Egészségpont alacsony költsége és egyszerű használhatósága miatt a szervezet minden szintjén azonos mértékben elérhetővé tehető, ellentétben a manager szűréssel, melyre általában csak a munkavállalók korlátozott csoportja jogosult.  A minden munkavállalónak egységesen járó juttatás erősíti a munkavállalók vállalat iránti lojalitását!  

A Spirocco Egészségpont használatával a felhasználó megismerheti és megértheti életmódjának és környezetének hatásait aktuális állapotára, ezzel támogatva egészségtudatos szemléletének alakítását, az esetleges kockázati tényezők időbeni felismerését.

A SPIROCCO Egészségpont lehetővé teszi, hogy adatokat gyűjts, megjeleníts és továbbíts a támogatott eszközökről. Ezek az eszközök lehetnek orvosi- és fitneszeszközök vagy más, az egészséges életmódot támogató eszközök. A vállalat dolgozói saját telefonos applikációjukkal, anonim módon léphetnek be a közösségi Egészségpontba és az eszközök segítségével méréseket végezhetnek, melyeket feltöltve  követni tudják saját értékeik változását.

Az alkalmazás integráns része egy betegirányító felület, melyen a különböző egészségügyi szolgáltatók, életmódtanácsadók, személyi edzők, pszichológusok is létre tudnak hozni saját oldalt az alkalmazáson belül. A felhasználók teljes körű digitális szolgáltatásokat kaphatnak az egészséges életmód támogatásához, prevenciós programokban, egészségügyi szűréseken vehetnek részt,mentálhigiéniás szakemberekkel, védőnőkkel konzultálhatnak.

bottom of page