top of page

Egészségügyi
szolgáltatóknak

A COVID-19 vírus  gyorsan átrendezte az egészségügyben a prioritásokat. Ma már nem kérdés, hogy az orvos-beteg kapcsolat nem kizárólag személyes találkozás útján valósulhat meg.

A Spirocco komplex megoldást kínál szolgáltatásaid digitális térbe költöztetéséhez. A betegfelügyeleti megoldásunk és a rendszerbe integrálható eszközök segítségével  figyelemmel kísérheted betegeid terápiájának és fontosabb egészségügyi paramétereinek alakulását azután is, miután elengedik őket a kórházból vagy a rendelődből.

több

Nyújts személyre szabott ellátást betegeidnek

A

A Spirocco rendszere integráltan tartalmazza a legfontosabb diagnosztikai és monitoring eszközöket, melyek segítségével a beteg önállóan, saját otthonában monitorozhatja állapotát.

B

Beépített videochat és beteg-management megoldásunk segítségével betegeid rendszeres vagy eseti konzultációkat folytathatnak veled, kollégáiddal vagy az ellátásukban részt vevő gondozókkal.

C

Követni tudod betegeid terápiáját a Spirocco webes felületén, vagy egy API-n keresztül lehetőséged van a direkt integrációra a saját EMR (electronical medical record) rendszeredbe.

tom_Brown_spirometria_Rajztábla 1.png
mobil keretbe illesztés_jobb keret_eng-01-01.png

Alkalmazási területek

Krónikus ellátás

Legalább 3 hónapig tartó folyamatos betegmonitorozás az olyan krónikus állapotban lévő betegekre, akiknél a megfelelő ellátási terv kidolgozásán, annak végrehajtásán, felülvizsgálatán és ellenőrzésén van a fókusz. Különösen ajánlott abban az esetben, mikor:

A

magas a valószínűsége annak, hogy a beteg kórházi kezelésre fog szorulni aktuális állapota, vagy a kórtörténete miatt

B

évente legalább 2 olyan esemény várható, mikor megnő a kockázata az akut exacerbáció és/vagy a funkcióromlás kialakulásának

C

a megfelelő terápia beállításához betegspecifikus, átfogó ellátási terv kidolgozása szükséges (pl. gyógyszeres terápia gyakori változtatása, összetett kezelés kialakítása a társbetegségek miatt)

Távoli monitoring

A betegek fiziológiai paramétereinek a klinikai kereteken kívül történő monitorozására folyamatosan növekvő igény figyelhető meg mind betegoldalon, mind a szolgáltatóknál. A távoli monitoringot lehetővé tevő rendszer bevezetésével felszabaduló kapacitásokat a nagyobb kihívást jelentő betegek kezelésére lehet fordítani.
 
A személyes konzultációk számának a csökkentése a megfelelő eszközrendszer biztosítása mellett költséghatékonyan, a betegellátás biztonságának veszélyeztetése nélkül megvalósítható. További előnye, hogy a személyes találkozókhoz képest gyakoribb orvos-beteg interakciót tesz lehetővé, mely a megfelelő célcsoportban javíthatja a kommunikáció hatékonyságát, és a terápiás kihozatalt. A beteg terápiájának fegyelemmel kísérése, az állapotuk monitorozása, a rendszeres interaktív kommunikáció különösen ajánlott:

A

új betegek terápiájának kialakításakor, a gyógyszeres terápia hatékonyságának értékeléséhez

B

betegoktatásra, a megfelelő adherencia eléréséhez

Asztma, COPD, CF

A Spirocco megoldásával szerződött szolgáltatóidon keresztül, egy rendszeren belül kínálhatsz személyre szabott ellátást az egészségmegőrzésre koncentráló ügyfeleidnek vagy akár a súlyos, krónikus állapotban lévő betegeidnek.

A légzőszervi megbetegedésben (asztma, COPD) szenvedő ügyfeleid jelentős részének csak viszonylag enyhe vagy ritkán jelentkező tünetei vannak. Ennek ellenére életminőségükre betegségük jelentős negatív hatást gyakorol. Nem mernek fizikai aktivitást végezni (sportolni, szabadba menni), félnek az esetleges állapotromlástól. Ők azok, akik proaktív módon képesek lennének saját betegségük kézbe tartására, ha valaki támogatja őket ebben.


Szolgáltatásaink segítségével ügyfeleid:

A

megismerhetik állapotváltozásaik hátterében meghúzódó okokat (fizikai aktivitás mértéke, környezeti tényezők)

B

idővonalon követhetik állapotuk változását

C

alkalmazásunkban egyedi, testre szabott szolgáltatásokat érhetnek el, melyek segítik őket kívánt életvitelük kialakításában 

A Spirocco szolgáltatásait ráadásul rugalmasan skálázhatod és egyszerűen alakíthatod ügyfeleid igényeinek megfelelően.
 

bottom of page