top of page

Fejlesztés

és kisszériás gyártás

Szeretné megvalósítani ötleteit vagy egy kezdetleges terméket továbbfejleszteni és piacképes formába önteni?  Szüksége van egy csapatra, akik összefogják a teljes fejlesztést, az ötleteléstől a burkolati, hardveres és szoftveres belső tervezésen át a prototípusokig? Nem szeretne rögtön fröccsöntésbe invesztálni, hanem előbb egy kisebb sorozaton kipróbálná terméke piacképességét?

Kövesse végig fejlesztési és gyártási lépéseinket, és keressen meg minket, ha szeretné, hogy bekapcsolódjunk az Ön termékfejlesztési folyamatába. Töltse ki az igényfelmérő űrlapunkat, hogy jobban megértsük, mire van szüksége, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rendszerintegráció

Ajánlatkérés K+F pályázatokhoz

Gyártási folyamatok szenzoros ellenőrzése

Orvostechnikai eszközök fejlesztése

Igényfelmérés - Árajánlat

01

Tervezőcsapatunk célja, hogy a megrendelők számára olyan termékeket alkosson, amelyek funkcionalitásban és esztétikailag is kielégítik a piaci igényeket. Egy kezdeti konzultáció alkalmával felmérjük a megrendelő igényeit, körvonalazzuk a követelményeket és megismerkedünk a tervezési feladat komplexitásával.

követelméynek.png
spirocco-inhale-medical device

Kutatás - Követelmények

02

Első lépéseként egy alapos információgyűjtés segítségével feltérképezzük a projekt gyökereit, megismerjük a piacot és körvonalazzuk a lehetőségeket.

A kutatást a követelmények részletekbe menő átbeszélése, rögzítése követi. A tervezés folyamatát az első lépéstől az utolsóig végigkísérik és meghatározzák a követelmények. A tervezés első fázisában a legfontosabb, hogy a megrendelővel közösen megfogalmazzuk, milyen eredményt szeretnénk elérni.

spirocco-medicaldevice-inhale

03

Tervezés I. - Fejlesztés

A tervezés első fázisában koncepciókat hozunk létre a külső megjelenésre és a belső működésre egyaránt. Ekkor rajzolt formaterveket, kezdeti 3D modelleket és deszkamodelleket készítünk.
A folyamat végén körvonalazódnak a fő irányvonalak, melyeket továbbviszünk a tervezés második szakaszába.

spirocco-spirometer-development
spirocco-electronics

A második fázisban 3D tervezőszoftverek segítségével részletgazdag virtuális modellt építünk a burkolatra, belső alkatrészekre és elektronikára egyaránt. A fejlesztés lépéseinek visszacsatolásként kézzelfogható 3D nyomtatott modelleket tesztelünk és vizsgálunk a további fejlesztés alapjaként. Ebben a szakaszban nagy hangsúlyt fektetünk az eszköz funkcionális, esztétikai és gyártáshelyes kialakításra. A belső felépítést az optimális eredmény elérése érdekében tesztekkel és szimulációkkal fejlesztjük tovább. A tervekről igény szerint fotórealisztikus látványterveket készítünk.

Tervezés II. - Fejlesztés

04

spirocco-simulation
spirocco-cfd
cb89fcb04b005bc98fbe455dbdcd01cc00f4a0ff66e2214c50c38742a51690e0.png
 • 3D tervező szoftverek (virtuális modell) és renderelés

 • CFD és más szimuláció

 • Elektronika hardveres és szoftveres fejlesztése

 • Tesztlabor (pl. kalibrációs pumpa)

 • Deszkamodellek építése / 3D nyomtatása ( FDM, SLA, SLS )

 

05

Prototípus

A terméktervből kívül-belül egyaránt valóságos és működő prototípust készítünk. A külső burkolat megszületését  3D nyomtatókkal, vákuumöntéssel és egyéb technológiákkal támogatjuk, a belső elektronika kialakítását pedig hardveresen és szoftveresen is optimalizáljuk.

 • 3D nyomtatás ( FDM, SLA, SLS )

 • Vákuumöntés: A magas minőségű, olcsó  és formahű termékek kisszériás gyártásának elengedhetetlen eszköze. 5-1000 db termék esetén a legköltséghatékonyabb megoldás, mely megközelíti a fröccsöntött termékek minőségét.

 • Elektronika végső kialakítása

flow meter, spirocco, áramlásmérő.png.pn
spirocco-spirometer

06

Mit adunk?

 • A fejlesztési lépések teljes és részletes anyaga: követelményjegyzék, kezdeti rajzok és modellek, deszkamodellek

 • 3D virtuális modell: kidolgozott burkolat, belső alkatrészek és elektronika

 • Látványtervek

 • Műszaki rajzok, kapcsolási rajzok, nyomtatott áramköri tervek

 • Prototípus: valósághű burkolat, hardveresen és szoftveresen kidolgozott elektronika

 • Kisszériás gyártás

 • Termékdokumentáció

 • Csomagolás és marketinganyagok

BME, spirocco, flow meter.jpg
spirocco_development_inhaler_medicaldevice

Partners

1280px-Bbraunccc.png
logo_bme.png
logo_hoya.png
logo_takeda.png
LOGO_AEEK.png
HEROS-logó.png
LOGO_PALLER.png
Thyssenkrupp_AG_Logo_2015.png
bottom of page