top of page

Kik vagyunk mi

A Spirocco egy digitális egészségügyi megoldásokat fejlesztő vállalkozás. Eredeti célunk, hogy olyan, a légzőszervi betegségben szenvedők terápiáját támogató eszközöket adjunk a betegek és kezelőorvosaik kezébe, melyek a klinikai gyakorlatban már bizonyítottak, emellett jelentős potenciállal rendelkeznek a telehealth területén is.  

 

Az egészségügyi állapot kialakulásának vagy a betegségnek a hátterében számos tényező meghúzódhat, nem elegendő egyetlen paraméter monitorozására. A gyógyítás, az egészségmegőrzés minden esetben komplex folyamat, ezért úgy döntöttünk, hogy rendszerünket a holisztikus szemléletnek megfelelően felkészítjük a sokkal szélesebb körű információforrásból származó adatok fogadására és értékelésére.

 

Számos mérőeszköz (vérnyomásmérő, mérleg, aktivitásmérő) már ma is gyakori eszköz a háztartásokban, de önmagukban csak ritkán képesek támogatni a betegek terápiás folyamatait. Sokan tájékozódnak időjárás előrejelző vagy polleninformációs adatbázisokból is, mivel tapasztalati úton már megismerték a környezeti tényezők szervezetükre gyakorolt hatásaikat.

 

A Spirocco rendszerében integráljuk az orvostechnikai eszközök mérési eredményeit valamint az okos eszközök, adattárak adatait, melyek együtt már hasznos, betegspecifikus tendenciákra, korrelációkra rávilágító rendszert képesek alkotni.

bottom of page