Egészségpont

mini klinika

A Spirocco rendszer integrálja azokat a ma már fontos diagnosztikai és monitorozó eszközöket, amelyek segítségével a felhasználó nyomon követheti fiziológiai és mentális állapotában bekövetkező változásokat az idő múlásával.

telhealth_hatter nelkül.182.png
IMG_2817.jpg
tablet-02.png

A SPIROCCO EGÉSZSÉGPONT számos orvostechnikai eszközt tartalmaz. A felhaszálók saját telefonos SPIROCCO applikációjukkal, anonim módon léphetnek be a közösségi EGÉSZSÉGPONT-ba és ott az eszközök segítségével méréseket végezhetnek.  A mért értékeket feltöltve a felhőbe a felhasználók követni tudják mobil applikációjukban saját fiziológiai jellemzőik és mentális állapotuk időbeli változását. A mérések eredményeit a rendszer kiértékeli, majd egyénre szabott javaslatokat ad az esetlegesen felmerülő kockázatok kezelésére, illetve a kívánt egészségügyi, életviteli cél elérésére. 

Egészségpont

Mit tartalmaz?
Pulzoximetria, Spirometria, EKG, Vérnyomásmérés, Vércukor mérés, Sztetoszkóp, Testösszetétel mérés, Audiometria, Hőmérséklet mérés, COVID kérdőív, GINA teszt, Mentálhigiénés kérdőívek

Méret
460 x 500 x 380 mm

Tisztítás
Csomagban ajánlott tisztítószerekkel

Nyelv
Magyar, Angol

Kapcsolat
Bluetooth - az eszközök a Spirocco applikációhoz, Wifi - az applikáció a Spirocco szerverhez

 

Választható színek

Egészségpont

MINI

Mit tartalmaz?
Pulzoximetria, Spirometria, Vérnyomásmérés, Vércukor mérés, Testösszetétel mérés, Hőmérséklet mérés, COVID kérdőív, GINA teszt, Mentálhigiénés kérdőívek


Méret
310 x 300 x 357 mm

Tisztítás
Csomagban ajánlott tisztítószerekkel

Nyelv
Magyar, Angol

Kapcsolat
Bluetooth - az eszközök a Spirocco applikációhoz, Wifi - az applikáció a Spirocco szerverhez

 

Választható színek

telhealth_kicsi verio.182.png
telhealth_hatter nelkül.203.png
7774_edited.jpg

A Spirocco komplex megoldást kínál szolgáltatásaid digitális térbe költöztetéséhez. A betegfelügyeleti megoldásunk és a rendszerbe integrálható eszközök segítségével  figyelemmel kísérheted betegeid terápiájának és fontosabb egészségügyi paramétereinek alakulását.

Image by Icons8 Team

A Spirocco Egészségpont a legalacsonyabb költségek mellett a leghatékonyabb megoldást kínálja a munkavállalók egészségcéljainak támogatására a szervezet minden szintjén! 

A Spirocco képes objektív módon meghatározni és követni a dolgozók mindenkori mentális és fizikai állapotot.

medium-shot-smiley-seniors-with-tablet.jpg

A Spirocco rendszer integrálja a legfontosabb diagnosztikai és monitorozó eszközöket, amelyek lehetővé teszik a páciens számára, hogy önállóan, saját otthonában is figyelemmel kísérhesse állapotát.

Diagnosztikai eszközök

telhealth_kicsi verio.193.png
APP_képernyőkép_spirocco.png

applikáció

A Spirocco applikációhoz bluetooth segítségével kapcsolódnak az eszközök. Méréseink az applikációban menthetőek, visszakövethetőek és megoszthatóak.

Get in on Google Play