Kik vagyunk mi

A Spirocco egy digitális egészségügyi megoldásokat fejlesztő vállalkozás. Eredeti célunk, hogy olyan, a légzőszervi betegségben szenvedők terápiáját támogató eszközöket adjunk a betegek és kezelőorvosaik kezébe, melyek a klinikai gyakorlatban már bizonyítottak, emellett jelentős potenciállal rendelkeznek a telehealth területén is.  

 

Az egészségügyi állapot kialakulásának vagy a betegségnek a hátterében számos tényező meghúzódhat, nem elegendő egyetlen paraméter monitorozására. A gyógyítás, az egészségmegőrzés minden esetben komplex folyamat, ezért úgy döntöttünk, hogy rendszerünket a holisztikus szemléletnek megfelelően felkészítjük a sokkal szélesebb körű információforrásból származó adatok fogadására és értékelésére.

 

Számos mérőeszköz (vérnyomásmérő, mérleg, aktivitásmérő) már ma is gyakori eszköz a háztartásokban, de önmagukban csak ritkán képesek támogatni a betegek terápiás folyamatait. Sokan tájékozódnak időjárás előrejelző vagy polleninformációs adatbázisokból is, mivel tapasztalati úton már megismerték a környezeti tényezők szervezetükre gyakorolt hatásaikat.

 

A Spirocco rendszerében integráljuk az orvostechnikai eszközök mérési eredményeit valamint az okos eszközök, adattárak adatait, melyek együtt már hasznos, betegspecifikus tendenciákra, korrelációkra rávilágító rendszert képesek alkotni.

attila_kerekes.png

Kerekes Attila

CEO

attila.kerekes@spirocco.com

+36 30 664 5985

Veres Miklós, PhD

Fizikus

Sáfrány Péter

CFD specialista

Kaczur Kata

G2M asszisztens

Koleszár Gergely

CEO, Sales

Jokay Ágnes, PhD

Biofizikus

Bánkuti Júlia

Designer

Bedő Péter

G2M

Molnár Marcell

IT specialista

Maár Kristóf

Programozó